DOBRODOSLI NA BLOG "RAZNE ZANIMLJIVOSTI"

Ovde cete saznati mnoge stvari za koje mozda nikada nista ni culi... Uzivajte!!

ChatBox

utorak, 16. kolovoza 2011.

VIDEO Posjetilo nas biće iz druge dimenzije?


Kako se čini prema prvim procjenama, izgleda da se nad San Joseom u Kaliforniji nedavno pojavio neočekivani posjetitelj. O kome ili čemu je riječ još nije poznato, no već postoje prve teorije.

'Konzervativniji' pristup problemu tvrdi da je riječ o nekom obliku izvanzemaljske letjelice, a tvrde da je ono što na snimci izgleda kao promjena oblika zapravo izvanzemaljska tehnologija 'nevidljivosti' tj. prikrivanja pravog oblika i naravi letjelice. 

Drugi pak tvrde da je letjelica postojanog oblika, a da artefakte na snimci koji odaju dojam da letjelica mijenja oblik zapravo prouzročuje preveliki zoom. 

Manje 'konzervativna' teorija jest da se uopće ne radi o letjelici već o biću iz druge dimenzije koje je, namjerno ili slučajno, prošlo kroz međudimenzionalni procjep i završilo na Zemlji. 

U sklopu ove struje razmišljanja, neki tvrde da je riječ o ciljanom eksperimentu izvanzemaljskih bića koja pokušavaju pronaći način da sigurno doputuju do Zemlje, prežive u našoj atmosferi i uspješno se vrate. 

No, drugi su skloniji vjerovati teoriji da se radi o bićima koja se razlikuju od našeg poimanja racionalnih i inteligentnih stvorenja, te da su više nalik prirodnim fenomenima koji posjeduju određeni stupanj inteligencije. 

Vlastitu teoriju o ovom NLO-u možete smisliti nakon što pogledate snimku: 


Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi